Image Alt

Despre Noi

a

Despre noi

MARION 4* este un complex hotelier de elită în orăşelul Ştefan-Vodă în sud-estul Moldovei. În apropiere se află beciurile de vin şi sala de degustare Purcari, crescătoria de fazani, diversele monumente ale naturii, râul Nistru. Oaspeţii pot alege din zeci de locuri excelente pentru excursii, picnicuri, vânătoare sau pescuit în una dintre cele mai pitoreşti regiuni ale Republicii Moldova.

Din complex fac parte hotel, restaurant, cafenea, crama, scuar-terasa. Aici este totul necesar şi chiar mai mult pentru o vacanţă diversă şi confortabilă, departe de zgomot urban.

Pensiunea dispune de camere duble lux cu interioare clasice, dar şi numere econom şi apartamente. Restaurantul „Casa Sărbătorii” oferă diverse bucate alese din bucătăria naţională şi europeană, vinuri de marcă şi coniacuri.

Sala de banchete luxoasă cu capacitate de până la 250 persoane a devenit gazda celor mai mari şi fastuoase petreceri din regiune. Cafenea-bar MARION oferă deservire la nivel înalt la preţuri prietenoase. Aici totul e gustos – de la prânzuri complexe până la bucate alese din meniul restaurantului. Barul oferă un sortiment vast de băuturi răcoritoare şi tari, bere, şi bineinţeles vinuri din Purcari.

Crama este depozitul propriei colecţii de vinuri a complexului MARION. Aici, într-o sală subterană, puteţi servi cele mai bune vinuri locale cu gustări calde şi reci din meniul restaurantului.

Scuar-terasa complexului MARION este o adevărată insulă de paradis. Aici vă aşteaptă poieniţe verzi şi ronduri colorate cu flori, dumbrăvioare foioase şi conifere, o fântână arteziană şi un mic pârâu. În fundul scuarului se află barul de vară şi terasa acoperită.

    Contact